Виберіть сторінку

Засідання Ради з якості вищої освіти в ДонНУ імені Василя Стуса

Засідання Ради з якості вищої освіти в ДонНУ імені Василя Стуса

Дбаємо про якість освіти, готуємося до акредитації освітніх програм, відкриваємо нові навчальні програми та наближаємо перемогу України!

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса проведено засідання Ради з якості вищої освіти в режимі онлайн. Його відкрив ректор Університету Ілля Хаджинов та запропонував перейти до обговорення питань порядку денного.

Голова комітету з ліцензування та акредитації, декан економічного факультету Тетяна Орєхова доповіла про підготовку до акредитації освітніх програм у 2024 році.

В.о. завідувача кафедри журналістики та соціальних комунікацій факультету інформаційних і прикладних технологій Наталія Стеблина презентувала результати моніторингу актуальності інформаційного пакета факультетів та надала слушні рекомендації.

Начальник навчального відділу Павло Римар проінформував про нові освітні програми та запропонував рекомендувати їх до затвердження Вченою радою Університету.

Відповідальний секретар приймальної комісії Світлана Книш презентувала результати аналізу актуальності інформації у вкладці «Абітурієнт» на офіційному сайті Університету.

Завідувач навчально-практичної лабораторії інновацій в освіті навчально-методичного відділу Сергій Сегеда проінформував про підсумки формування освітніх траєкторій здобувачами вищої освіти у 2022–2023 н. р.

Члени Ради з якості вищої освіти ознайомилися зі студентським моніторингом якості навчання і викладання та наявними практиками менторства в Університеті, який підготувала голова студентської ради юридичного факультету Катерина Лапчевська, обговорили та затвердили склад керівників спеціальностей і проєктних груп освітніх програм Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Ілля Васильович подякував усім за плідну роботу, яка щодень наближає нас до перемоги, та привітав економічний факультет із 57-річчям.

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас