Виберіть сторінку

Конкурс «Розумні медіа-рішення з ОФФЗМІ»

Конкурс «Розумні медіа-рішення з ОФФЗМІ»

Шановні здобувачі спеціальності «Журналістика», запрошуємо вас взяти учать у конкурсі «Розумні медіа-рішення з ОФФЗМІ», який реалізує ГО «ОФФЗМІ» у співпраці з благодійною організацією «Благодійний фонд IT Паросток».

Мета конкурсу: сприяти інноваціям і креативності в медіа та надати журналістам інструменти та ресурси, необхідні для досягнення успіху у своїй галузі.

Етапи реалізації конкурсної роботи:

1) Вивчення концепції соціального стартапу «IT Паросток»;

2) Планування реалізації стратегії для популяризації продукту «IT Паросток»;

3) Створення матеріалів (наприклад, статті або відеопрезентації  продукту) має бути орієнтоване на популяризацію концепції соціального стартапу «IT Паросток». Завдання можна подати в будь-якому зручному для учасників форматі (презентація, стаття, відео, інфографіка тощо).

Автори робіт-переможців отримають можливість безкоштовно пройти тримісячне стажування в ГО «ОФФЗМІ».

Докладніше за телефоном: 0-800-358-497 (безкоштовно)

Подача заявок: https://it-sprout.org.ua/contest/wrQuklq5B7PxUB/overview?fbclid=IwAR1YvBxTFD4q_OH6wRZlLgxpJs0nW3GJDKwkK2jRZNrB9FMbfcxSl6qeKg0#footer

ГО «ОФФЗМІ» – організація, що займається просуванням та захистом інтересів української медіаіндустрії. Місія ГО «ОФФЗМІ»: створити сприятливе середовище для процвітання медіа-професіоналів, а також забезпечити дотримання етичних стандартів і законів країни.

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас