Виберіть сторінку

Міжнародна конференція «Інтернаціоналізація як ключ до стійкості та відновлення: перший рік програми “Твіннінг”»

Міжнародна конференція «Інтернаціоналізація як ключ до стійкості та відновлення: перший рік програми “Твіннінг”»

9 червня відбулася Міжнародна конференція «Інтернаціоналізація як ключ до стійкості та відновлення: перший рік програми “Твіннінг”» в актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка».

Твіннінг – це програма, що передбачає міжінституційну співпрацю між закладами вищої освіти України та Великобританії. Програму здійснюють Cormack Consultancy Group та Фонд Президента України з питань освіти, науки та спорту, з підтримкою британських університетів.

Під час зустрічі були присутні представники українських вишів (ДонНУ імені Василя Стуса представляв Максим Студілко – директор Проєктного офісу), Міністерство освіти і науки України та гості з Великої Британії. Вони обговорили успішний річний досвід співпраці між українськими та британськими університетами. На конференції також відбулася панельна дискусія на тему: «Як університетам стати рушіями регіональної та секторальної відбудови?»

Донецький національний університет імені Василя Cтуса у грудні минулого року подав заявку на участь в програмі «Твіннінг». І тепер ми затамували подих в очікуванні гарних новин, про які обов’язково повідомимо. Тому уважно стежте за новинами!

Міжнародний відділ ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас