Виберіть сторінку

DonNU ретрит Day

DonNU ретрит Day

14 червня в ДонНУ імені Василя Стуса відбувся цікавий захід DonNU ретрит Day. Пройти наші квест-кімнати прийшло понад 80 школярів віком від 14 до 16 років, які представляли Вінниччину та ВПО.

Під час заходу учасники взяли участь у хімічному шоу, малювали на воді, ознайомилися з роботою криміналіста, попрактикувалися в розшифровці закодованих повідомлень, перевірили свої знання з української мови та літератури, дослідили роботу світлового обладнання, бавилися із комахами та тваринками й просто цікаво проводили час.

Захід організовано Донецьким національним університетом імені Василя Стуса разом зі Студентська рада ДонНУ імені Василя Стуса та Донецький обласний дитячо-молодіжний центр. Ми дякуємо нашому партнеру за цікаву та плідну роботу!

Особлива подяка Вінницькому науково-дослідному експертно-криміналістичному центру та його співробітникам, які долучилися до роботи із молоддю, Неприлюку Роману Григоровичу – заступнику завідувача відділу криміналістичних видів досліджень та Слободянику Олександру Івановичу – завідувачу сектору дактилоскопічного обліку!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас