Виберіть сторінку

Засідання Ради з якості вищої освіти ДонНУ імені Василя Стуса

Засідання Ради з якості вищої освіти ДонНУ імені Василя Стуса

Дбаємо про якість освіти, впроваджуємо елементи дуальної освіти в практичну підготовку здобувачів, наближаємо перемогу України!

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулося чергове засідання Ради з якості вищої освіти. Його відкрив ректор Університету Ілля Хаджинов.

В.о. директора навчально-практичного центру кар’єри та професійного зростання Діана Тучак доповіла про успішні кейси впровадження елементів дуальної освіти в практичну підготовку здобувачів ДонНУ імені Василя Стуса.

Заступник директора Навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу Світлана Жильцова проінформувала щодо надання учасникам освітнього процесу права на участь у програмах міжнародної академічної мобільності в ДонНУ імені Василя Стуса.

Діана Тучак запропонувала затвердити наскрізні програми практичної підготовки.

Голови комітетів прозвітували про підсумки роботи комітетів Ради за 2022–2023 навчальний рік та окреслили перспективи на 2023–2024 навчальний рік.

Секретар Ради з якості вищої освіти Людмила Юрчишена проінформувала про виконання ухвал Ради за 2022-2023 н. р.

Рада з якості вищої освіти Університету рекомендувала до затвердження Вченою радою оновлене Положення про підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса.

Ілля Васильович подякував усім за плідну роботу та побажав продуктивного тижня!

Юлія Лучицька

Архіви

Приєднуйтеся до нас