Виберіть сторінку

Урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам факультету філології, психології та іноземних мов

Урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам факультету філології, психології та іноземних мов

У суботу, 15 липня, відбулось урочисте вручення дипломів випускникам ОС «Бакалавр» факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса. Це була неймовірна подія, наповнена емоціями та радістю! Посмішки, обійми й привітання наповнили залу позитивною енергією та незабутніми спогадами.

Викладачі та співробітники факультету філології, психології та іноземних мов привітали випускників: «Дорогі випускники, цей диплом став для вас першим кроком у новий етап життя. Ваша витримка, працьовитість і прагнення до знань заслуговують на найщиріші вітання! Ви як випускники ОС «Бакалавр» набули безцінного досвіду, який, без сумніву, стане вам у пригоді в подальшому житті. Нехай кожен крок, який ви робите, веде до нових здобутків і реалізації ваших мрій.

Дякуємо нашим Збройним силам України за надану можливість працювати та випускати нових фахівців у світ в такий складний для нашої країни час. Слава Україні! Слава Збройним силам України!»

Більше фото за покликання: https://drive.google.com/drive/folders/1AoIxyf4lBU6LwJdfr4wAy5FKXRiIRzOU?usp=sharing&fbclid=IwAR2PuV3EEV29n-7g1YPVqYr9kloNGfoj_kFfo-PnC_h141wQ7PAWZUhBwHI

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас