Виберіть сторінку

Запрошуємо на освітньо-професійний курс «Державотворець: Зміни можливі»

Запрошуємо на освітньо-професійний курс «Державотворець: Зміни можливі»

Шановні здобувачі Донецького національного університету імені Василя Стуса, реєструйтеся на освітньо-професійний курс «Державотворець: Зміни можливі»!

З 14 по 20 серпня на базі Київської школи державного управління ім. С. Нижного  відбудеться курс, орієнтований для 35 осіб, що будуть обрані на конкурсній основі.

Ви отримаєте унікальну можливість брати участь у лекціях та воркшопах, які проведуть провідні фахівці у сфері реалізації структурних реформ, соціально-відповідального бізнесу та громадського сектору.

Організатори забезпечують учасників Курсу проживанням, харчуванням, навчальними та поліграфічними матеріалами, а також компенсують витрати на проїзд до м. Київа. Після завершення курсу, за результатами незалежного оцінювання, будуть обрані найкращі учасники для подальшого працевлаштування або практики в центральних органах виконавчої влади, партнерах із бізнес сектору та громадських організаціях у межах програми «Державотворець: Молодь важлива».

Заповнюйте форму: https://forms.gle/iEBbTecSCnmvBMBT9

Захід відбудеться за ініціативи Міністерства молоді та спорту України, імплементації Київської школи державного управління ім. С. Нижного та підтримці Української студентської ліги.

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас