Виберіть сторінку

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Сьогодні ми згадуємо тих, хто віддав своє життя за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Це день, коли наші серця наповнюються вдячністю та пам’яттю перед тими, хто боровся до останнього віддиху за майбутнє нашої країни – День пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Донецький національний університет імені Василя Стуса  сумує та  вшановує пам’ять загиблих захисників. Ми вдячні за героїзм цих людей, які своєю безсмертною вірою в суверенітет України стали справжніми символами національного духу!

Ми пам’ятаємо кожне ім’я, кожне обличчя, кожну історію. Вони залишаться назавжди в наших серцях, як вічна іскра патріотизму та відданості. Їхня жертва завжди буде нагадувати усьому світу, яка вартість свободи та незалежності України.

З глибокою повагою та пам’яттю колектив Донецький національний університет імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас