Виберіть сторінку

День міста Донецьк

День міста Донецьк

Остання неділя серпня – немає донеччан, яких ці слова залишать байдужими. Виставка квітів, міжнародний фестиваль ковалів у Парку кованих фігур, карнавал центральною вулицею, артлокації в усіх парках міста, спілкування із друзями в «Донецьк Сіті», феєрверк та великий концерт на центральній площі та, звісно, мільйон посмішок навколо.

Саме ці асоціації у більшості виникають після згадки про День шахтаря та День міста, які святкувались у Донецьку в цей день. Це був момент гордості та спільного відзначення досягнень нашого чудового міста, яке з кожним роком ставало все прекрасніше.

Окупація 2014 року призвела до стагнації як Донецька, так і тієї частини Донецької області, що знаходиться під контролем ворога. Ми віримо в Сили оборони України й те, що зовсім скоро на вулицях міста замайорять українські прапори, повернеться мова та культура незламної української нації.

Донецький національний університет імені Василя Стуса продовжить працювати задля українців, України та перемоги, готуючи висококваліфікованих фахівців для відбудови та подальшого розвитку нашої держави.

Університет вітає всіх причетних до Дня шахтаря та Дня нашого прекрасного міста та хоче нагадати, що лише разом ми можемо творити історію вільної, сильної та незламної України.

Слава Україні

Героям слава!

Зі святом, рідний Донецьк!

Пресцентр  ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас