Виберіть сторінку

Команда ДонНУ імені Василя Стуса виборола 3 місце у квесті «Нескорена молодь»

Команда ДонНУ імені Василя Стуса виборола 3 місце у квесті «Нескорена молодь»

У рамках Тижня громадянського  суспільства 12 вересня 2023 року відбувся  квест національної ідентичності «Нескорена молодь».

Захід організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю спільно з Громадською радою при Вінницькій облдержадміністрації.

За перемогу у квесті боролися студенти семи закладів вищої освіти Вінницької області. Кожен заклад представляла одна команда у складі шести осіб: троє хлопців та троє дівчат. Загалом у змаганнях взяли участь 42 студенти.

У рамках квесту кожна команда проходила одинадцять локацій. Там учасники мали змогу показати свої навички збирання і розбирання зброї, виявлення вибухонебезпечних предметів, надання першої медичної допомоги. Крім цього, студенти взяли участь у вікторинах, де продемонстрували відмінні знання з історії нашої держави, а також прав та обов’язків громадянина України.

Були й конкурси, орієнтовані на виживання у польових умовах: розпалювання багаття без сірників та вікторина про екологічну безпеку.

Також команди мали можливість показати силу та гарну фізичну підготовку.

Під час конкурсів на швидкість – вдягання спорядження та плетіння маскувальної сітки – студенти продемонстрували вміння згуртуватися та працювати в команді заради результату. А відгадуючи зашифроване слово чи словосполучення, проявили свій гострий розум та кмітливість.

Після завершення змагань учасники заходу мали змогу посмакувати солдатською кашею із польової кухні.

За результатами квесту «Нескорена молодь» команда Донецького національного університету імені Василя Cтуса  виборола 3 місце! Наші студенти отримали подарунки й подяки від начальника Вінницької обласної військової адміністрації та голови Вінницької обласної Ради.

Вітаємо нашу команду «Стусівці» з призовим місцем та дякуємо за те, що доклавши надзусилля, показали високий результат і гідно представили Університет!

Разом до перемоги!

Відділ корпоративних заходів і соціальних проєктів ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас