Виберіть сторінку

Вийшов друком черговий номер наукового журналу «Правничий часопис Донецького національного університету імені Василя Стуса»

Шановна академічна спільното, раді повідомити, що вийшов друком черговий номер наукового журналу «Правничий часопис Донецького національного університету імені Василя Стуса» (№1, 2023), який включено до Переліку наукових фахових видань України – категорія «Б».

Номер складається із 3 томів, що свідчить про високу популярність видання серед науковців, за що редакційна колегія висловлює щиру вдячність шановним колегам!

У випуску представлені наукові статті, присвячені актуальним проблемам теорії та історії держави і права, прав людини, конституційного права, господарського права і процесу, права інтелектуальної власності, трудового права, адміністративного та кримінального права.

Докладніше із науковим доробком авторів статей можна ознайомитися за покликанням: https://jpchdnu.donnu.edu.ua/issue/view/47

Висловлюємо окрему подяку головному редактору Ірині Коваль, доктору юридичних наук, професору та членам редколегії за фахове рецензування, а також авторам наукових праць за ґрунтовні наукові дослідження!

Сподіваємося на подальшу співпрацю і запрошуємо науковців до плідного діалогу та цікавих дискусій на сторінках нашого видання!

Юридичний факультет ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас