Виберіть сторінку

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає університетську родину з Днем захисників і захисниць України!

Цьогоріч за наказом Президента України Володимира Зеленського вперше це свято відзначатимуть у нову дату – 1 жовтня.

«Буває, що мовчання здатне сказати більше, ніж будь-які слова. Цієї неділі, 1 жовтня, Україна вперше відзначить у нову дату День своїх захисників і захисниць. Усіх, хто бʼється заради держави. Усіх, хто додає сили Україні. Усіх, хто віддав своє життя заради України. І цієї неділі вперше вся Україна на хвилину зупиниться, щоб мовчанням вшанувати подвиг наших людей, які загинули, захищаючи нашу державу та українців», –  наголосив Володимир Зеленський.

Сьогодні ми низько вклоняємося захисникам і захисницям суверенної, незалежної та соборної України, дякуємо за можливість прокидатися зранку у вільній країні, навчати та навчатися, натхненно працювати й удосконалюватися, робити добрі справи та волонтерити, щодень наближаючи нашу перемогу.

Вшановуємо світлу пам’ять наших Янголів-Героїв, які віддали за волю, незалежність та територіальну цілісність рідної України найцінніше – життя… Впевнені, вони й зараз охороняють наше небо…

9 років поспіль ми незламно боремося з російськими окупантами, які злочинно вдерлись на нашу землю та щодень вчиняють геноцид проти українського народу. Викладачі, співробітники, здобувачі та випускники ДонНУ імені Василя Стуса мужньо захищають нашу Батьківщину на передовій, охороняють наш спокій, виборюють право на свободу та ідентичність української нації.

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас