Виберіть сторінку

Здобувачка економічного факультету Юлія Довгалюк про навчання за програмою академічної мобільності в Університеті імені Адама Міцкевича

Здобувачка економічного факультету Юлія Довгалюк про навчання за програмою академічної мобільності в Університеті імені Адама Міцкевича

Здобувачка економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса Юлія Довгалюк, яка навчається за освітньою програмою освітньої програми «Підприємництво. Інтернет-трейдинг. Туристичний бізнес», взяла участь у програмі академічної мобільності в Університеті імені Адама Міцкевича у Познані. Пані Юлія поділилася з редакцією нашого новинного сайту своїми враженнями від навчання за програмою академічної мобільності: «Літня школа при Університеті імені Адама Міцкевича у Познані завершилася лише кілька днів тому, а я досі під величезним враженням.

Дякую Донецькому національному університету імені Василя Cтуса за можливість відвідати такий захід, познайомитися з цікавими людьми та дізнатися багато чого нового, а також Університету імені Адама Міцкевича у Познані та Констянтину Мазуру за організацію! І всім нашим неймовірним спікерам, які були дуже щирі та приємні.

У межах Школи ми розглянули такі питання як:

структура Університету імені Адама Міцкевича та його історія;

– Студентська рада для PhD Students;

– структура студентської ради Університету та їхні заходи за різними напрямками;

– спілкування з представниками ESN;

– інклюзивна мова в інклюзивному суспільстві.

Я дізналася багато чого про структуру українських університетів, оскільки учасниками були представники з 26 університетів України. Ці люди зайняли особливе місце в моєму серці, адже ніщо так не об’єднує, як спільні інтереси та бажання зробити студентське життя активним та яскравим, попри всі труднощі.

Дякую всім за цей досвід, цей час і цю чарівну подорож у світ нових знань та можливостей!»

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас