Виберіть сторінку

Світлій пам’яті випускниці нашої Alma Mater, кандидату філологічних наук Марії Доценко…

Світлій пам’яті випускниці нашої Alma Mater, кандидату філологічних наук Марії Доценко…

Перестало битися серце випускниці філологічного факультету нашої Alma Mater, кандидата філологічних наук, завідувача лабораторії та доцента кафедри журналістики 2018-2020 років Марії Володимирівни Доценко…

Пані Марія назавжди залишиться в нашій пам’яті талановитою та всебічно обдарованою особистістю, ініціативною і цілеспрямованою, відповідальною та амбітною, креативною і життєрадісною журналісткою. Вона до останньої хвилини жила улюбленою справою та допомагала нашим захисникам і захисницям.

Марія Володимирівна завжди впевнено крокувала до своєї мети, і попри численні виклики долі, підкорювала нові вершини, будувала успішну кар’єру.

У 2013 пані Марія завершила навчання на філологічному факультеті тоді ще Донецького національного університету, потім переїхала разом з Університетом до Вінниці. З 2015 року вона працювала лаборантом у нашому Університеті на філологічному  факультеті. У 2018 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Поетоніміка модерністської та постмодерністської прози». З 2018 по 2020 роки працювала на кафедрі журналістики та навчала юних здобувачів журналістській майстерності. Згодом переїхала до столиці.

Марія Володимирівна була редакторкою та журналісткою інформаційної агенції «Alibi.net», тренеркою, сертифікованою учасницею заходів підвищення кваліфікації для викладачів журналістських спеціальностей і журналістів у напрямах: стандарти журналістики в умовах збройних конфліктів, конфліктно-чутлива журналістика, медіаправо, висвітлення виборів тощо.

Пані Марія багато подорожувала, навчалася, самовдосконалювалася та мотивувала інших.

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса висловлює глибокі співчуття рідним, друзям, колегам Марії Доценко. Вічна пам’ять та Царство Небесне…

Зі скорботою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас