Виберіть сторінку

Вітаємо Анастасію Чоботар із перемогою у студентському конкурсі інформаційного контенту «Креативно про медіацію»

Вітаємо здобувачку вищої освіти 1 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Анастасію Чоботар із перемогою у студентському конкурсі інформаційного контенту «Креативно про медіацію», організованого Українською академією медіації в межах Проєкту ЄС «CONSENT: підвищення в Україні ролі альтернативного вирішення спорів з фокусом на медіацію».

На розгляд конкурсної комісії Анастасія підготувала відеоролик, ідея якого спрямована на підвищення обізнаності щодо медіації та просування культури ненасильницького вирішення конфліктів.

Організатор конкурсу надав Анастасії Чоботар право безоплатно пройти навчальний курс базової підготовки з медіації тривалістю 96 годин і отримати таким чином додаткові професійні навички.

Конкурсну роботу нашої студентки-переможниці можна переглянути тут: https://www.youtube.com/watch?v=9iMM23KlSo4&ab_channel=%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%96%D1%8F%D0%A7%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%80&fbclid=IwAR1cyOlHbLkPNUoGr0A9FSQiYzMC25pxxOCwO38EQJKXs7rqfdfdMaHK1bI

На студентський конкурс інформаційного контенту у категорії «Пост у соціальній мережі/Візуальний контент» свої роботи представили здобувачі 1 курсу Наталія Грабовська та Вікторія Кірісіна, а у категорії «Подкаст»  – Марина Каляфіцька, Євген Кушнирік та Анастасія Шлінчук.

Дякуємо доценту кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики Ірині Валентинівні Богінській за мотивацію студентів до участі в конкурсі, професійну допомогу в підготовці конкурсних робіт.

Бажаємо наснаги, натхнення та підкорення нових вершин!

Факультет історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас