Виберіть сторінку

Засідання ректорату ДонНУ імені Василя Стуса

Засідання ректорату ДонНУ імені Василя Стуса

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса 16 січня відбулося чергове засідання ректорату. Його відкрив ректор Університету Ілля Хаджинов, побажавши, аби 2024 рік був мирним, переможним та щасливим!

Ілля Васильович привітав Юрія Темірова з обранням на посаду декана факультету історії та міжнародних відносин терміном на 2 роки.

Завідувач навчального відділу Павло Римар окреслив навчальне навантаження, прийом заяв викладачів на вибіркові дисципліни, особливості формування академічних довідок, закликав подати звіт щодо навантаження за перший семестр в розрізі «бюджет-контракт» та службові записки щодо складу проєктних груп та груп забезпечення.

Ілля Хаджинов та начальник відділу кадрів Ірина Саволюк проінформували щодо основних змін у законодавстві щодо надання та використання відпусток відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань» від 22 листопада 2023 року № 3494-IX.

Ілля Васильович також розповів про підготовку до Дня Університету. Члени ректорату запропонували зробити урочисте засідання Вченої ради Університету більш розширеним.

Проректор з наукової та навчальної роботи Сергій Радіо проінформував щодо звітної кампанії наукової діяльності кафедр, звітування щодо ініціативних науково-дослідних робіт, розповів про бюджетні науково-дослідні роботи, наголосив на необхідності перереєстрації фахових наукових видань Університету.

Ілля Хаджинов та проректор з адміністративно-господарської роботи Андрій Онищенко розповіли про хід підготовки нового приміщення до навчального процесу.

Проректор з науково-педагогічної роботи, молодіжної політики та розвитку Максим Прихненко проінформував про результати ініціативи щодо роботи з молоддю «Освічена молодь – відновлена Україна», специфіку профорієнтаційної кампанії, дні відкритих дверей факультетів, оновлення сайту ДонНУ імені Василя Стуса.

Завідувач навчально-методичного відділу Олена Скопова розповіла про старт внутрішнього рейтингування показників діяльності науково-педагогічних працівників, кафедр, факультетів у ДонНУ імені Василя Стуса.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Світлана Книш ознайомила зі змінами та особливостями проведення Вступної кампанії у 2024 році.

Ілля Васильович подякував членам ректорату за конструктивне обговорення питань та плідну роботу, що наближає нас до перемоги.

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас