Виберіть сторінку

Вітаємо з ювілеєм ректора ДонНУ імені Василя Стуса Іллю Хаджинова!

Вітаємо з ювілеєм ректора ДонНУ імені Василя Стуса Іллю Хаджинова!

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає з ювілеєм доктора економічних наук, професора, Відмінника освіти України, ректора ДонНУ імені Василя Стуса Іллю Васильовича Хаджинова!

Шановний Ілле Васильовичу, Ви присвятили своє життя розвитку рідної Alma Mater й очолили Університет в умовах повномасштабної війни, що вимагає прийняття нестандартних, а подекуди, непопулярних рішень. Упевнені, що Ваш професіоналізм, оптимізм та наполегливість стануть запорукою подальшого розвитку та процвітання Університету, адже Ви вже стали прикладом сучасного керівника та вмілого організатора, який вправно протистоїть існуючим викликам.

Ваш життєвий шлях позначений віхами сходження, професійного зростання та постійного самовдосконалення. Дякуємо за щирість, доброзичливість та відданість рідній Alma Mater! Переконані, що Ваш подальший успіх стане запорукою добробуту всього колективу і навпаки – досягнення здобувачів, професорсько-викладацького складу та співробітників зумовлять нові особисті звершення.

Бажаємо Вам, шановний Ілле Васильовичу, міцного здоров’я та натхнення, родинного затишку і мирного неба, успіху та гармонії, реалізації амбітних планів і підкорення нових вершин, щастя та здійснення заповітних мрій!

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас