Виберіть сторінку

Спеціальна програма стажування в Національному агентстві з питань запобігання корупції

Спеціальна програма стажування в Національному агентстві з питань запобігання корупції

До уваги здобувачів спеціальностей «Політологія», «Міжнародні відносини», «Журналістика», «Соціологія», «Право» та/або «Міжнародне право», «Публічне управління» та/або інші пов’язані спеціальності, можливість стажування в НАЗК!

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) Україна запрошує студентів і випускників курсів IFES для закладів вищої освіти (ЗВО), зокрема курсу з громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики» та курсу для студентів правничих спеціальностей «Вирішення виборчих спорів», а також користувачів, які успішно завершили онлайн-курс «Демократія через дії» (модуль 1 та модуль 2) на платформі «Дія.Освіта», узяти участь у спеціальній програмі стажування у НАЗК.

Метою стажування є залучення молоді до розбудови доброчесного суспільства, поглиблення знань у сфері формування антикорупційної політики НАЗК та підвищення прозорості діяльності політичних партій в Україні.

За результатами конкурсу, який відбуватиметься у два етапи: (1) перегляд резюме та мотиваційних листів кандидатів та (2) проведення співбесід із  кандидатами, IFES надасть стипендію чотирьом відібраним кандидатам для участі у програмі стажування.

Під час програми, стажисти зможуть:

-дізнатися більше про просвітницькі ініціативи Офісу доброчесності НАЗК, Інституту антикорупційних уповноважених в Україні, долучитися до ведення соціальних мереж і поширювати найкращі антикорупційні практики серед молоді, державних службовців та державних установ.

-ознайомитись із роботою Департаменту формування доброчесності політичних фінансів НАЗК, долучитися до перевірки фінансових звітів політичних партій, моніторингу діяльності політичних партій у соціальних мережах, засобах масової інформації та аналізу нормативно-правової бази діяльності політичних партій.

Тривалість стажування: 3 місяці (18 березня – 18 червня 2024 року); 20-40 годин на тиждень. Графік роботи визначається індивідуально з керівником стажування.

Формат стажування: гібридний (як онлайн, так і офлайн), за попереднім погодженням з керівником стажування.

Актуально до: 29.02.24

Департаменти НАЗК, у яких відбуватиметься стажування:

  • Офіс доброчесності НАЗК.
  • Департамент формування доброчесності політичних фінансів НАЗК.

Докладніше читайте за покликанням: http://surl.li/qxugo

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас