Виберіть сторінку

Тренінг «Happiness manager – щастя всередині нас!»

Тренінг «Happiness manager – щастя всередині нас!»

В останній день зими для студенів економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса проведено тренінг «Happiness manager – щастя всередині нас!»

Тренери: Інна Гресько – практикуючий психолог, асистент кафедри психології Донецького національного університету імені Василя Стуса та Катерина Данилишина – PhD, асистент кафедри психології.

Студенти змогли ознайомитися з новим видом професії – happiness manager. Також було озвучено «рецепт щастя», відповідно до наукових досліджень на базі Гарвардського університету, а самі учасники змогли поділилися тим, що робить їх щасливими.

Під час тренінгу студенти виконували вправи, що допомогли їм дослідити сфери свого життя та збалансувати їх, усвідомити власні негативні риси характеру, побачити в них позитивні сторони та свої зони розвитку. Тренінг сприяв удосконаленню вміння студентів передавати свій емоційний стан та розуміти стан інших, розвинути комунікативні здібності та рефлексію. Усі ці активності, як зазначили студенти, підвищили їх настрій та додали відчуття радості, що стало підтвердженням фрази, що «щастя всередині нас!»

Кафедра психології ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас