Виберіть сторінку

Команда юридичного факультету здобула перемогу в Національній олімпіаді з консультування клієнтів

Команда юридичного факультету здобула перемогу в Національній олімпіаді з консультування клієнтів

Щиро вітаємо команду юридичного факультету ДонНУ імені Василя Стуса: здобувачів Владиславу Ровінстку та Катерину Волошину, тренерів Лілію Амелічеву, Тетяну Міхайліну, Максима Бабика з перемогою у Національній олімпіаді з консультування клієнтів, організованій Асоціацією юридичних клінік України у Національному університеті «Острозька академія».

Упродовж трьох днів, 7-9 березня 2024 року, відбувалися змагання: чвертьфінал, півфінал і фінал. Змінювалися фабули, судді, опоненти, напруження зростало. Команда ДонНУ імені Василя Стуса добре готувалася, проявила справжній командний дух, природню інтуїцію, тому й посіла І місце. Також цінними для команди стали поради суддів (практикуючих юристів) після кожного етапу змагання. Гарна англійська – один із важливих скілів для команди!

У фінал вийшли три команди. Суперницями команди ДонНУ імені Василя Стуса (перше місце) стали команди, що представляли  Лабораторію практичного права «Юридична клініка» Львівського національного університету імені Івана Франка  (друге місце) та Юридичну клініку Школи права Українського католицького університету (третє місце).

Перемога дісталася нашій команді у фіналі нелегко: клієнт був «мовчуном», фактично всю консультацію Владислава і Катерина провели на «хвилі» клієнта з тихою підтримкою у голосі, поясненням, що клієнт вчинив із правової точки зору все правильно. Це було майстерно.

Щиро дякуємо тренерам: Лілії Амелічевій, Тетяні Міхайліній, Максиму Бабику! Дякуємо керівництву ДонНУ імені Василя Стуса, ректору Іллі Хаджинову і декану юридичного факультету Ірині Коваль, за організаційну і фінансову підтримку команди!

Окрема велика вдячність за можливість підвищувати майстерність майбутніх юристів Асоціації юридичних клінік в особі голови правління Юлії Ломжець та членкині правління і «господарці» змагань Марії Цип’ящук!

Велика подяка спонсорам олімпіади за можливість поїхати на Міжнародні змагання імені Брауна-Мостена команді-переможниці!

Вдячні суддям і дорогим волонтерам, що зробили перебування в Острозі незабутнім!

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, що боронять Україну, за можливість вчитися і працювати!

Бажаємо команді ДонНУ імені Василя Стуса успіхів та нових перемог у наступному етапі міжнародного змагання!

Юридичний факультет ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас