Виберіть сторінку

Школа підприємця «Я – BOSS» продовжує роботу

Школа підприємця «Я – BOSS» продовжує роботу

На організованому доцентом кафедри обліку, аналізу і аудиту Оленою Поліщук воркшопі із Сергієм Ковалем, засновником та СЕО компанії «Kosmotech», учасники мали змогу дізнатися про секрет успіху найбільшого дистриб’ютора комп’ютерних та мобільних аксесуарів, електросамокатів та іншого обладнання.

Спікер розповів про історію створення компанії, а це реальний старт із 500$ в кишені.

Сьогодні компанія «Kosmotech» особливо акцентує на розвитку сегменту дропшипінгу, що сприяє швидкому росту бізнесу.

Найбільше враження справили на учасників корпоративні цінності компанії, що розкриваються в форматі WIN WIN. Особливо захоплююче було дізнатися про їхню соціально-відповідальну позицію, спрямовану на створення позитивних змін у суспільстві.

На екскурсії відділами компанії учасники побачили, що кожен відділ працює, як добре налагоджений механізм, задля єдиної мети – надати клієнтам найкращі продукти та сервіс. Кожен працівник має можливість самостійно обрати для себе зручний формат роботи: офлайн, дистанційно, змішаний формат.

Кожен студент-учасник воркшопу мав можливість відчути себе частинкою динамічної команди «Kosmotech», узявши участь у захоплюючій грі, спрямованій на розвиток комунікаційних навичок.

Ми вдячні всій команді «Kosmotech» за проведений захід і надзвичайно натхненні враженнями, новими знаннями й цікавими знайомствами.

Економічний факультет ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас