Виберіть сторінку

Майстерня розвитку органів студентського самоврядування «aGAIN 2.0»

Майстерня розвитку органів студентського самоврядування «aGAIN 2.0»

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса оголошено набір для активних студентів на участь у Майстерні розвитку органів студентського самоврядування (ОСС) «aGAIN 2.0».

Якщо ти:

  • прагнеш розвитку органу студентського самоврядування у своєму закладі освіти, готовий/-а вчитися та долучатися до процесів відновлення вже зараз;
  • входиш до складу органу студентського самоврядування закладу освіти, або його підрозділу (факультету/інституту/відділення), або прагнеш долучитися до них;
  • маєш нарис майбутнього проєкту/-ів, які прагнеш втілити в межах цієї програми, запрошуємо тебе на одноденну інтенсивну тренінгову сесію, присвячену розвитку ОСС.

Основу навчальної програми складає визначення ключових завдань ОСС, їх розподіл та проєктна діяльність. UNDP Україна згодом зможе надати грантову підтримку найкращим проєктам на втілення студентських мініпроєктів, а успішні випускники програми зможуть узяти участь у фінальній події-мережуванні ОСС із різних закладів освіти України, що відбудеться влітку.

Коли: 1 квітня 2024 р. з 09:30 до 16:30 (офлайн)

Де: коворкінг головного корпусу

Заповнюйте цю анкету до 24 березня 2024 р. для участі у Майстерні за покликанням: https://forms.gle/swT4Z6fE3DxGBEby5

Майстерню розвитку органів студентського самоврядування «aGAIN» організовано UNDP в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» та Уряду Данії.

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас