Виберіть сторінку

Святкова зустріч із нагоди 85-ої річниці філологічного факультету

Святкова зустріч із нагоди 85-ої річниці філологічного факультету

Сьогодні, 21 квітня 2022 року, філологічний факультет відзначив свою 85-річницю святковою зустріччю на платформі  Microsoft Teams. Якщо раніше вона була майданчиком спілкування для академічних груп, старостату, ради факультету, студентського самоврядування, то сьогодні можна зафіксувати новий рекорд, бо Teams об’єднав усю нашу дружню родину філологів, прикладних лінгвістів, культурологів і психологів, викладачів та здобувачів.

 З вітальним словом до присутніх звернувся декан філологічного факультету Анатолій Панасович Загнітко. Можливо, колись пройде час, і його слова буде вписано в нашу славну героїчну історію боротьби за волю і за мир.

Звернулися сьогодні до присутніх і заступник декана з навчальної роботи Олена Вікторівна Антонюк, і доцент кафедри психології Юлія Володимирівна Кушнір, прочитала власну поезію «Небо» заступник декана з виховноїта соціальної роботи Ніна Миколаївна Урсані.

Виявилося багато бажаючих сказати похвальне слово рідному факультетові і серед здобувачів. Це і Любченко Марія, і Пастух Іванна, і Прокопенко Юрій, і Пилипенко Вероніка.  Вітання звучали у прозі та поезії.

На святковій зустрічі присутні мали змогу переглянути вітальні відеоролики від здобувачів 4 курсу ОП «Культурологія», від здобувачів 2 курсу ОП «Українська мова та література» та здобувачів 1 курсу «Українська мова та література».

Цього року в честь Дня філологічного факультету здобувачі взяли участь у челенджі «Листи захиснику України-2022».

 Наше РІДНЕ СЛОВО нас об’єднує у житті та боротьбі, у праці та навчанні в єдину родину однодумців.

 Слава слову, слава!

Ніна Урсані

Архіви

Приєднуйтеся до нас