Виберіть сторінку

Відбувся методичний семінар

При підготовці до зимової сесії на біологічному факультеті 9 грудня 2015 року відбувся методичний семінар з актуальних питань удосконалення контролю якості знань та впровадження інновацій в учбовій сфері. Зокрема розглядалися питання результатів поточного контролю успішності студентів, відвідування занять, методичного забезпечення контролю в т.ч. заключного та особливостей проведення заліків і іспитів. Зверталася увага на обов’язкове дотримання положень МОН України та нових рекомендацій навчального відділу ДонНУ.

В обговоренні питань брали активну участь як досвідчені викладачі, так і молоді співробітники. Відкрив семінар Федотов Олег Валерійович —декан факультету. Значні доповнення внесли Лялюк Наталя Михайлівна — в.о. зав. кафедрою ботаніки та екології, Дерев’янська Ганна Геннадіївна — голова НМК факультету, Мікуліч Любов Олександрівна — ст. викладач кафедри ботаніки та екології. На актуальні питання підготовки до зимової сесії звернули увагу Приседський Юрій Георгійович — в.о. зав. кафедрою фізіології рослин, Велигодська Анастасія Костянтинівна — заступник декана з наукової роботи та Панько Валентина Василівна — заступник декана з навчальної роботи.

Результатом семінару стала узгодженість роботи з підготовки зимової сесії — відповідального заходу в житті студентства та педагогічного колективу біологічного факультету.

Архіви

Приєднуйтеся до нас