Виберіть сторінку

Студенти хімічного факультету ДонНУ влаштували «Хімічне шоу»

27 лютого 2016 року студенти хімічного факультету Донецького національного університету відвідали Вінницький обласний дитячий будинок інтернатного типу «Гніздечко», в якому виховують близько 60 дітей. Цей заклад нагадує звичайний дитячий садочок: чисті затишні кімнати та зали, багато іграшок, привітні діти й персонал.

Керівництво дитячого будинку відгукнулося на прохання організувати зустріч з дітьми та надало для зустрічі актову залу, де всі й зібралися. Дітлахам було запропоновано подивитися «Хімічне шоу». На власні очі вони побачили, як можна одержати різнокольорових хімічних хробаків, штучний сніг, хімічні коктейлі та рідину, яка не витікає з хімічного стакану, та інші захоплюючі досліди. Дітки з радістю допомагали у проведенні й виконанні запропонованих завдань.

Після закінчення «Хімічного шоу» вихованці «Гніздечка» не відпускали своїх гостей, ставили їм питання та запрошували приїхати ще раз. Це був дивовижний час, кожна посмішка зігрівала серце, і з цим ніщо не може зрівнятися. Адже для дітей дуже важливо не просто отримувати подарунки, але й відчувати, що вони особистості, з якими цікаво спілкуватися і чомусь їх вчити.

Архіви

Приєднуйтеся до нас