Виберіть сторінку

ДонНУ долучився до розвитку лідерського потенціалу

Донецький національний університет взяв участь у тренінгу-семінарі, проведеному в рамках Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України Британською Радою в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України та Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія).

На заході, який тривав три дні — з 2 по 4 березня, університет представляли проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Тетяна Орєхова, директор навчально-наукового центру міжнародної освіти Ірина Лебідь, провідний спеціаліст відділу міжнародних освітніх проектів Лариса Саркісян, провідний спеціаліст міжнародного відділу Максим Прихненко та студентка 3 курсу економічного факультету Оксана Ліхошва.

Тренінг проходив за участю провідних британських експертів: Дага Паркінга (програмний директор Фундації лідерства у вищій освіті), доктора Леслі Хасклі (директора з питань організації розвитку Фундації лідерства у вищій освіті), Стюарта Ханта (учасника Фундації лідерства у вищій освіті).

Учасниками були розглянуті питання контекстів реформи вищої освіти в Україні, розуміння концепції та призначення Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України, моделювання підходів до роботи в команді, погляди на лідерство та менеджмент університетів.

В рамках співпраці з координаторами Програми відбулось обговорення подальшої реалізації проекту «Стратегія інтернаціоналізації для ДонНУ».

Архіви

Приєднуйтеся до нас