Виберіть сторінку

На факультеті іноземних мов галасували через Шекспіра

З нагоди 400 років із дня смерті знаменитого англійського поета і драматурга Вільяма Шекспіра факультет іноземних мов ДонНУ провів творчий захід під назвою «Much Ado About Shakespeare», що в перекладі українською звучить як «Багато галасу через Шекспіра».

Галасу і справді було багато, адже в підготовці та проведенні вечора були задіяні понад 40 учасників з усіх курсів ФІМ, а також представники філологічного, історичного та хімічного факультетів. Гостями заходу стали учні загальноосвітньої школі І-ІІ ступенів-ліцею № 7 Вінницької міської ради.

У дружній та невимушеній атмосфері студенти вшанували пам’ять Вільяма Шекспіра, прочитавши сонети барда не лише українською та англійською, а й німецькою, французькою, іспанською мовами і навіть латиною. Окрім того, гості заходу змогли подивитись постановки уривків із п’єс Шекспіра в сучасній інтерпретації та музичні номери.

Під час двогодинного перфомансу глядачі й актори брали участь у конкурсах, демонструючи творчі здібності та креативне мислення. Всі присутні змогли також насолодитися міні-виставкою картин, намальованих студентами ДонНУ, і скуштувати домашньої випічки на безкоштовній ярмарці під час антракту.

Наприкінці заходу всі учасники отримали сертифікати та зірвали бурхливі овації, за що дякуємо всім присутнім.

За інформацією ФІМ

Архіви

Приєднуйтеся до нас