Виберіть сторінку

Профорієнтаційний захід

Профорієнтаційний захід

Навчально-науковий центр міжнародної освіти 13 червня провів профорієнтаційний захід для слухачів відділення довишівської підготовки іноземних громадян. Громадяни Гани, Екваторіальної Гвінеї, Ємену, Індії, Танзанії, які зараз завершують курс мовної підготовки, отримали вичерпну інформацію про навчання на основних факультетах ДонНУ.

Спочатку зі вступним словом до потенційних іноземних абітурієнтів звернулася проректор із науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Тетяна Орєхова. Присутні подивилися презентацію університету зі стислою розповіддю про основні факультети, напрями підготовки, наукову та виховну діяльність, а також роль ДонНУ у світовому освітньому просторі — його участь у міжнародних проектах, програмах академічної мобільності, перспективних напрямах подальшого розвитку як ВНЗ європейського рівня.

Іноземні слухачі отримали презентаційні матеріали, які повинні допомогти їм зробити такий важливий у житті вибір, і змогли поспілкуватися з представниками різних факультетів, поставити хвилюючі для кожного абітурієнта запитання.

Участь у заході взяли: декан факультету математики і інформаційних технологій Артем Баєв, в.о. декана фізико-технічного факультету Олег Тимчук, заступник декана філологічного факультету з виховної роботи Ніна Урсані, в.о. завідувача кафедри зоології та екології Юлія Овчиннікова, доцент кафедри неорганічної хімії Катерина Борисова, доцент кафедри управління персоналом та економіки праці Клавдія Тахтарова, доцент кафедри міжнародного бізнесу і прикладної економіки Лариса Саркісян. Представники факультетів виступили з цікавими презентаціями, надали профорієнтаційну інформацію стосовно кожної спеціальності, зокрема й англійською мовою, надали вичерпні відповіді на запитання іноземних громадян.

До зустрічі також долучився весь колектив навчально-наукового центру міжнародної освіти і доцент відділення довишівської підготовки іноземних громадян Таїсія Лепеха. Директор центру Ірина Лебідь представила історичний факультет і розповіла про особливості вступної кампанії-2016.

По завершенню заходу майбутні студенти змогли побачити навчальні лабораторії фізико-технічного та хімічного факультету, прес-центр ДонНУ.

Сподіваємося, що після отримання свідоцтва про проходження мовної підготовки міжнародні абітурієнти приєднаються до лав студентів ДонНУ!

Архіви

Приєднуйтеся до нас