Виберіть сторінку

До ДонНУ подано майже 10 тисяч заяв на CO «Бакалавр»

Доброго дня, дорогі друзі!

Вже стало традицією щопонеділка звітувати про перебіг вступної кампанії в Донецькому національному університеті.

Для майбутніх бакалаврів ця кампанія у повному розпалі. Майже 10 тисяч заяв ми маємо на СО «Бакалавр».

Порівняно з попереднім періодом, минулий тиждень змінив пріоритетні спеціальності для наших абітурієнтів.

Як і раніше, найбільший попит мають «Право» і «Германські мови», але цього тижня до лідерів приєдналась спеціальність «Комп’ютерні науки та інформаційні технології».

Сьогодні відбувся творчий конкурс для абітурієнтів спеціальності «Журналістика». Перший раз ми провели його в один тур. Враховуючи нормативний лист директора інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, професора Володимира Різуна, творчий конкурс проходив у формі прес-конференції відомої особи сучасного медіа простору.

Спікером творчого конкурсу був Олексій Літвінов — генеральний директор телерадіокомпанії «Вінниччина». Ані абітурієнти, ані приймальна комісія не знали, яку тему обере спікер. Він говорив про феномен суспільного телебачення. Абітурієнти поставили пану Олексію багато цікавих запитань, почули відверті відповіді та написали звіт з прес-конференції. Цей творчий конкурс пройшли сьогодні 142 абітурієнти.

Протягом минулого тижня 1509 молодших спеціалістів, які подали заяви на вступ до бакалавріату, допущені до вступних випробувань.

Спливає вступна кампанія для тих, хто з надією очікує на зарахування. Це — абітурієнти спеціалітету та магістратури. В конкурсі брали участь понад 2 тисяч заяв.

Уже в середу, 27 липня 2016 року, будуть оприлюднені рейтингові списки абітурієнтів, рекомендованих на навчання за державним замовленням.

Попереду відповідальний тиждень. 03 серпня відбудеться зарахування на місця державного замовлення абітурієнтів спеціалітету та магістратури. А за кошти фізичних та юридичних осіб — 08 серпня 2016 року.

Дорогі друзі, наберіться терпіння, чекати залишилося недовго. Ви чекаєте на зарахування, а ми — на зустріч із вами у студентських аудиторіях!

Архіви

Приєднуйтеся до нас