Виберіть сторінку

День знайомства з Alma mater

8 червня до Донецького національного університету імені Василя Стуса завітали вчителі та школярі старших класів з м. Славута Хмельницької області. Майже п’ять годин тривало знайомство наших відвідувачів з привітною університетською родиною. За цей час гостям було проведено цікаві екскурсії до хімічної лабораторії, комп’ютерних класів, електронної бібліотеки, навчально-виробничої лабораторії «Продакшн-студія» та польського клубу.

З метою більш детального знайомства з вишем гостям була запропонована екскурсія музеєм Університету «Нові сторінки історії ДонНУ». Трошки перепочити і відчути себе «як вдома» гості змогли у нашому коворкінгу «Університет – наш дім».

На завершення для трьох груп школярів викладачі Донецького національного університету імені Василя Стуса провели тренінги на такі теми: «Онлайн-бізнес для початківців: перші кроки вдалого старту», «Я є життя: здоровий спосіб життя та здорове харчування», «Як правильно звернутися до суду», а також практикум для вчителів – «Впровадження інтерактивних форм та методів у навчально-виховний процес ЗНЗ».

Слід зазначити, що у цей день був також підписаний договір про співпрацю з Управлінням освіти виконавчого комітету Славутської міської ради.

Щиро сподіваємось, що нашим гостям сподобалось у нас і зовсім скоро ми побачимо їх у лавах студентів нашої Alma mater!

Архіви

Приєднуйтеся до нас