Виберіть сторінку

Проект «Школа молодого посадовця» фінішував!

Найочікуваніша подія червня 2017 року відбулася!

Відкрив урочисте закриття Школи ректор ДонНУ імені Василя Стуса Роман Гринюк (Roman Grinuk), привітавши усіх, хто долучився до проекту, з його результативним завершенням.

Виталий Погосян, один з керівників Школи, директор Департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради, від імені журі оголосив підсумки захисту проектів розвитку міста. Всі команди без виключення розробили цікаві та креативні проекти, які є надзвичайно актуальними та необхідними місту Вінниця. Однак найкращим був визнаний проект «Платформа підтримки малого бізнесу міста Вінниці «IDEALAB», наймолодшої та найамбітнішої команди! Вітаємо переможців! Віримо, що усі ідеї та проекти знайдуть своє втілення найближчим часом!

Представник Німецького товариства міжнародного співробітництва Deutsche Gessellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у Вінниці Nadja Bohatyrenko підкреслила, що Школа, підтримана GIZ, унікальна і немає аналогів у інших містах, де реалізується проект «Інтегрований розвиток міст».

Керівники Школи Tatyana Nagornyak та Лариса Шаульская підготували для кожного учасника та тренера подарунок – фотоколаж з усіх тренінгів проекту на згадку про ці незабутні три місяці спільної роботи!

Також на всіх учасників та гостей чекав уже традиційний сюрприз від нашої команди – фільм про Школу молодого посадовця.
Ректор ДонНУ імені Василя Стуса Роман Гринюк та директор Департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради та Віталій Погосян вручили учасникам Школи сертифікати з додатками до них, побажавши вдалого старту у кар’єрі посадовця.

Теплі слова підтримки та побажання розвиватися далі для ДонНУ імені Василя Стуса та випускників Школи пролунали від керуючого партнера керуючий партнер в proryv.in.ua / Майстерня Стратегій, Міністра економічного розвитку і торгівлі України (2014 року) Павло Шеремета (Pavlo Sheremeta) та директора КП «Інститут розвитку міст» Аліна Дяченко (Alina Dyachenko).

Ну, і найбільша інтрига Школи – ті учасники, які за результатами академічного та практичного модулів, а також роботи над проектами, набрали найбільшу кількість балів, отримали рекомендації до працевлаштування у Департаменті економіки і інвестицій Вінницької міської ради. Рейтинг учасників буде опублікований незабаром.

Команда Школи вітає 22 переможців, перед якими відкрилися двері до побудови кар’єри у Вінницькій міській раді! Бажаємо Вам наснаги в роботі на користь Вінницької громади!

Ми щиро вдячні керівникам Школи молодого посадовця, нашим партнерам, тренерам та учасникам, всім, хто впродовж цих трьох місяців працював разом з нами єдиною командою, хто втілив в життя цей амбітний проект та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Архіви

Приєднуйтеся до нас