Виберіть сторінку

Вітаємо Збройні сили України

Вітаємо Збройні сили України

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає військовослужбовців Збройних сил України з професійним святом!

Збройні сили України – форпост незламності української нації, хоробрі та мужні Герої, котрі стоять на захисті свободи, незалежності, соборності та територіальної цілісності України.

Щиро дякуємо вам за сумлінну працю на благо української держави, високий професіоналізм, майстерність та відважність, неймовірну силу, витривалість, повну самовіддачу та козацький дух. Дякуємо, що охороняєте наш спокій та тримаєте вільне українське небо, звільняєте окуповані території й героїчно боретеся з російськими окупантами, відстоюючи нашу ідентичність. Завдяки вашій натхненній праці б’ється пульс нашої Батьківщини! 

Низько схиляємо голови в пам’ять про Героїв, які загинули в запеклих боях, захищаючи неньку-Україну… 

Пишаємося, що викладачі, співробітники, здобувачі та випускники Стусівського університету вже понад 286 днів стоять на сторожі нашої незалежності в лавах ЗСУ. Глибоко сумуємо, згадуючи світлу пам’ять наших Янголів-Героїв, які охороняють наше небо. Вічна пам’ять і слава Героям!..

Дорогі наші захисники і захисниці, від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я і Божої опіки, невичерпної енергії та сил, успіхів і прихильності фортуни, нових подоланих рубежів та перемог! Віримо, що дуже скоро мирне небо розпростається над усією Україною, у кожному куточку звільненої рідної землі замайорить синьо-жовтий стяг, а ви повернетеся до рідних домівок із Перемогою.

Слава Україні!

Героям слава!

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас