Виберіть сторінку

Міжнародний форум Cosmetics Ukraine 2017

Міжнародний форум Cosmetics Ukraine 2017

1 червня 2017 року делегація співробітників та студентів Донецького національного університету імені Василя Стуса у складі:

  • Леонової Наталі Геннадіївни, старшого наукового співробітника НДЧ;
  • Єрошиної Катерини Вікторівни, завідувача навчальної лабораторії кафедри неорганічної та аналітичної хімії;
  • Шуляченко Катерини Сергіївни, секретаря-друкарки ректорату;
  • Маліка Івана Денисовича, старшого лаборанта навчально-наукового центру міжнародної освіти;
  • Авджі Любові Миколаївни, студентки 1-го курсу хімічного факультету ступеню освіти “Бакалавр”;
  • Олексій Юлії Анатоліївни, студентки 1-го курсу хімічного факультету ступеню освіти “Бакалавр”

відвідала міжнародний форум Cosmetics Ukraine 2017, який проходив у м. Києві КВЦ «Парковий».

Головна мета форуму – створення в Україні платформи ділової співпраці в секторі виробництва косметичної продукції в нових геополітичних умовах і забезпечення якісно нового формату галузевої взаємодії в рамках проекту Східного Партнерства.

Під час проведення форуму співробітники та студенти університету взяли участь у засіданнях секцій, на яких було презентовано провідних виробників косметичної сировини, упаковки і комплектуючих, а також досягнення вітчизняного виробництва косметики; відвідали виставку виробників косметичної продукції.

Всім учасникам міжнародного форуму Cosmetics Ukraine 2017 було надано інформацію щодо освітньої діяльності Донецького національного університету імені Василя Стуса і освітнього проекту «Наука – це просто!», а в перерві між засіданнями секцій проведено яскраве «Хімічне шоу», яке не залишило байдужими навіть дорослих.

Вже звичне для нас, але зовсім нове використання миючих засобів, наповнювачів для підгузків і барвників побачили на запропонованому шоу самі виробники цієї продукції. Перед початком заходу вони дивувалися як можна використовувати ці косметичні засоби та інгредієнти в «розважальних» цілях.

В цей спекотний день учасники форуму познайомилися з холодною речовиною – сухим льодом, за допомогою якого вони змогли прийняти охолоджуючий душ, скоштувати прохолодні напої і «суху» мінералку, а також позмагатися між собою в суперздібностях: надути поліетиленовий пакет довжиною майже 3 м за 3 сек та закип’ятити власними руками воду. Все вийшло на відмінно!

«Хімічне шоу» від Донецького національного університету імені Василя Стуса стало маленькою прикрасою міжнародного форуму Cosmetics Ukraine 2017. Сподіваємося, що наш виступ не залишив байдужими нікого!

Висловлюю щиру подяку за запрошення на форум: Вікторії Філатовій, голові правління Асоціації «Парфумерія та Косметика України»; Івану

Шершенюку, голові НТК Асоціації «Парфумерія та Косметика України» та Марії Міхальовій, керівнику проекту Cosmetics Ukraine 2017.

Підготувала:

Леонова Наталя, к.х.н., старший науковий співробітник НДЧ, керівник проекту «Наука — це просто!»

Архіви

Приєднуйтеся до нас