Виберіть сторінку

Засідання Комісії Вченої ради з публічного звітування аспірантів та докторантів

Засідання Комісії Вченої ради з публічного звітування аспірантів та докторантів

Засідання Комісії Вченої ради з публічного звітування аспірантів та докторантів – це завжди важлива подія для молодих науковців, де затверджуються результати їх наполегливої і творчої  праці!

27 червня Комісією у складі Іллі Хаджинова, ректора ДонНУ імені Василя Стуса, голови Комісії; Анатолія Загнітка, декана факультету філології, психології та іноземних мов; Олександра Шендрика, декана факультету хімії, біології та біотехнологій; Ірини Коваль, декана юридичного факультету; Наталії Прямухіної, в.о. декана факультету інформаційних і прикладних технологій; Ганни Петренко, завідувачки відділу аспірантури та докторантури «Докторська школа», були розглянуті питання щодо затвердження результатів проміжного та підсумкового звітування здобувачів доктора філософії 1-4 років підготовки та здобувачів наукового ступеня доктора наук 1 та 2 років підготовки.

Здобувачі випускових курсів безпосередньо презентували свої наукові здобутки та ще раз довели високий рівень проведених досліджень і підготовки робіт під керівництвом своїх наукових керівників.

За результатами роботи було прийнято рішення про затвердження результатів звітування здобувачів всіх рівнів, висловлено подяку всім науковим керівникам та науковим консультантам за наполегливу працю при підготовці майбутніх дослідників і науковців!

Особливу подяку висловлено професору Сергію Козловському у зв’язку із достроковим завершенням роботи з підготовки дисертації здобувачем ступеня доктора філософії Петром Синєгубом, та професору Тетяні Космеді  за якісну підготовку здобувачки наукового ступеня доктора наук Віталії Папіш щодо якої розпочато процедуру захисту дисертації!

Вітаємо здобувачів всіх рівнів, наукових керівників та наукових консультантів із затвердженням результатів звітування і висловлюємо велику подяку членам Комісії за професіоналізм, слушні поради, плідну роботу та теплу і дружню атмосферу!

Відділ аспірантури та докторантури «Докторська школа»  ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас