Виберіть сторінку

Ювілейний набір першокурсників

Ювілейний набір першокурсників

Донецький національний університет імені Василя Стуса урочисто прийняв до лав своїх студентів ювілейний набір першокурсників!

Сьогодні на Площі імені Василя Стуса майже півтори тисячі студентів-першокурсників виголосили клятву студента нашої Альма Матер, отримали від ректора ключ до знань і перший дорослий документ – студентський квиток!

Ректор Стусівського університету Роман Федорович Гринюк (Роман Гринюк (Roman Grinuk) звернувся до студентів, їхніх батьків, колег і всіх гостей урочистої Посвяти в студенти та привітав з початком нового навчального року. Роман Федорович наголосив, що колектив вишу пишається тим, що наш Університет обирають люди різних поколінь, студенти з різних областей, що доводить: Україна – єдина!

“Бажаю вам збагнути всю неповторність студентського життя, ставити перед собою високі цілі та обов’язково їх досягати, бути гідними звання студента Стусівського університету!”, – наголосив Роман Федорович.

Щирі слова привітання першокурсникам з початком важливого і відповідального періоду в їхньому житті висловив заступник голови – директор Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Ігор Дмитрович Івасюк. А від Митрополита Вінницького і Барського Симеона студенти отримали настанову своїм успішним навчанням і гідними вчинками працювати на благо своїх батьків і Батьківщини!

Музичні подарунки, символічне єднання студентів старших курсів і вчорашніх абітурієнтів, покладання квітів до пам’ятника Василю Стусу, клятва студента і нарешті Гімн ДонНУ імені Василя Стуса – таким був перший день наших студентів-першокурсників!

Вітаємо у великій університетській родині!

Архіви

Приєднуйтеся до нас