Виберіть сторінку

«Особистісні та ситуативні детермінанти здоров’я»

«Особистісні та ситуативні детермінанти здоров’я»

23-24 листопада 2017 року на базі кафедри психології Донецького національного університету імені Василя Стуса відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Особистісні та ситуативні детермінанти здоров’я», яка була організована та проведена спільно з Інститутом психології імені Г. С. Костюка НАПН України та Донецьким національним медичним університетом МОЗ України.

Учасниками конференції, які представили свої роботи, стали 118 представників 37 академічних інститутів, науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів, лікувально-профілактичних закладів та психологічних центрів з усіх регіонів України.

У роботі конференції прийняли участь провідні вчені України у галузі психології здоров’я. Свої вітання учасникам конференції, у он-лайн зверненні, передав директор Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України академік Сергій Дмитрович Максименко.

Відвертий інтерес та жваву дискусію викликали обговорення тем, які були присвячені таким актуальним проблемам сьогодення, як подолання негативних психічних станів військовослужбовців, які беруть участь в АТО, психічної ригідності особистості при різноманітних стресових ситуаціях, збереження психічного здоров’я особистості, психології репродуктивного здоров’я населення у сучасних умовах.

Організатори висловлюють щиру подяку всім учасникам конференції та мають сподівання, що така конференція, присвячена актуальним проблемам психології здоров’я, стане щорічною, та з кожним роком буде ще більше розширювати свою географію, збільшувати кількість учасників та коло питань, що розглядаються.

Архіви

Приєднуйтеся до нас