Виберіть сторінку

Подій у Донецьку взимку-навесні 2014 року

Подій у Донецьку взимку-навесні 2014 року

Напевно, у багатьох громадян України в кінці осені відвідують схожі думки. Протягом останніх трьох років нас не відпускають спогади про початок громадянських протистоянь в Києві, про подальше кровопролиття, війну, окупацію – кожен може додати щось своє.

На факультеті математики та інформаційних технологій ми кожного року намагаємось якимось чином поділитися своїм живим досвідом з нашими студентами, особливо з тими, хто в силу віку або місця проживання, були досить далекі від тих подій.

21 грудня в аудиторії 308 була проведена зустріч та бесіда зі студентами факультету математики та інформаційних технологій на тему подій у Донецьку взимку-навесні 2014 року. Доповідачами виступили декан факультету Баєв Артем Вікторович та його заступник Прігунов Олексій Володимирович, обидва – активні учасники та безпосередні свідки бурління тоді ще українського Донецька. Вони поділилися не лише спогадами, але й продемонстрували особисті світлини та відео-матеріали як хроніку тих подій.

Бесіда, що планувалась на 40-45 хвилин, розтягнулась майже на дві години, і супроводжувалась активною дискусією учасників зустрічі. Студенти з Донецька також згадали свій досвід перебування в тих обставинах у ті часи.

Архіви

Приєднуйтеся до нас