Виберіть сторінку

Півфіналісти СFA Institute Research Challenge – 2018

Півфіналісти СFA Institute Research Challenge – 2018

Команда Донецького національного університету імені Василя Стуса увійшла в півфінал конкурсу Ukraine Local Final of CFA Institute Research Challenge та достойно виступила 23 лютого у Києві.

CFA Institute Research Challenge – це щорічний масштабний конкурс, який має три рівні: місцевий, регіональний (Дублін, Ірландія) та глобальний (Сеул, Корея).

Цього року понад 4000 студентів з більш ніж 865 університетів у всьому світі взяли участь у місцевих викликах у своїх країнах. В Україні у міжнародному конкурсі цього року приймало участь 36 команд із 27 університетів, та лише 16 увійшло до полуфіналу.

До складу нашої команди увійшли магістри 1 року навчання спеціальності “Економіка підприємства” – Бурлака Олександр, спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” – Бруслиновська Ірина, Березюк Наталія, Антонов Олександр, “Міжнародні економічні відносини” – Ліхошва Оксана.

Враження учасників від конкурсу:

Бруслиновська Ірина: “Участь у конкурсі інвестиційних проектів стала для мене цікавим випробуванням власної кмітливості та працездатності, адже вивчати довелось дійсно багато, часу і наполегливості у це дослідження було вкладено не менше. Але я ні на секунду не жалкую про те, що брала участь у цьому конкурсі, адже він дав мені нові знання і відкрив перспективи особистісного розвитку, нові грані моєї спеціальності та безмежні можливості щодо втілення власних амбіцій. Якщо життя дає тобі можливість (будь-яку, а таку – тим більше), за неї необхідно хапатися! Хотілося б висловити величезну вдячність CFA Institute Ukraine за досвід, враження і бажання прагнути більшого! А також завідувачу кафедри фінансів і банківської справи д.е.н., проф. Лактіоновій О.А. за підтримку, віру у нашу команду та готовність працювати з нами 24/7”

Березюк Наталія: “CFA Research challenge” – це не звичайний конкурс, це безцінний досвід із застосуванням наших знань на практиці. Ми зрозуміли наскільки важко потрібно працювати, щоб результат був вартий уваги. Для себе я зрозуміла, що за що б ти не брався, потрібно віддаватись сповна. Такі конкурси завжди є поштовхом для нашого розвитку, тому не потрібно відмовлятись від такого шансу, а поглиблювати свої знання завжди та у всьому!”

Архіви

Приєднуйтеся до нас