Виберіть сторінку

Презентація Інформаційного центру ЄС при ДонНУ імені Василя Стуса

Презентація Інформаційного центру ЄС при ДонНУ імені Василя Стуса

Минулого тижня у Вінниці за підтримки Представництва ЄС в Україні відбулась публічна презентація відкритих конкурсів на гранти та проекти Європейського Союзу для представників громадських організацій.

Провідний спеціаліст відділу міжнародних зв’язків, Анна Осмоловська, була запрошена на захід у якості спікера з метою презентації діяльності Інформаційного центру ЄС при ДонНУ імені Василя Стуса, який є одним із 23 центрів по всій Україні. Пані Анна розповіла про можливості центру, заходи, які проводяться на його базі та доступні інформаційні матеріали про діяльність ЄС для широкого кола користувачів, а також анонсувала День Кар’єри ЄС у нашому університеті 17 квітня 2018 року.

Під час заходу Ірина Стаднійчу, документаліст відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні, розповіла про пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, а також зробила огляд програм Євросоюзу, зокрема інформаційних, освітніх та культурних проектів. Серед презентованих програм та проектів: Horizon 2020, Creative Europe, Erasmus+, Culture Bridges, COSME, EU4Business та низка інших.

Детальну презентацію програми Horizon 2020 зробив Олексій Савкевич. координатор контактного пункту Horizon 2020 у ДонНУ імені Василя Стуса.

Дякуємо нашим партнерам за підтримку та запрошення!

Архіви

Приєднуйтеся до нас