Виберіть сторінку

Вітаємо ректора Стусівського університету Романа Гринюка

Вітаємо ректора Стусівського університету Романа Гринюка

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає з Днем народження Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук, професора кафедри конституційного, міжнародного і кримінального права юридичного факультету, ректора нашої Alma Mater Романа Федоровича Гринюка!

Ви присвятили своє життя стратегічному зростанню рідного університету, заснуванню та розвитку наукової школи проблем правової держави, формуванню юридичної еліти України й удосконаленню вищої освіти нашої країни відповідно до європейських стандартів. Ваша життєва мудрість, лідерські якості, громадянська позиція, справедливість, поміркованість, фаховість, принциповість, вміння ефективно комунікувати з колегами й партнерами, добросердечність та відданість справі є запорукою успіху Донецького національного університету імені Василя Стуса, попри всі виклики сьогодення.

Завдяки натхненній праці, наполегливості, креативності, виваженості  та справжньому таланту управлінця Ви здобули шану і повагу серед академічної спільноти та студентства. Завдячуючи Вашим мудрим рішенням, ми задаємо тренди вищій освіті України, упроваджуємо новації, реалізуємо програми та проєкти для відновлення нашої Батьківщини, професійно зростаємо та вдосконалюємося, посилюємо позиції у міжнародних і всеукраїнських рейтингах, ламаємо стереотипи та підкорюємо нові вершини.

Власним прикладом Ви надихаєте наш колектив на злагоджену та плідну роботу, додаєте впевненості в завтрашньому дні! Ваш життєвий шлях – взірець для зростаючих поколінь стусівців!

Щиро зичимо Вам, шановний Романе Федоровичу, міцного здоров’я та наснаги, родинного затишку і тепла, злагоди та прихильності фортуни, плідних наукових пошуків і реалізації амбітних планів, мирного неба та здійснення мрій! Нехай у професійних задумах Вас завжди супроводжує підтримка однодумців, а серце зігріває тепло людської вдячності!

З повагою, колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас