Виберіть сторінку

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з Екології

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з Екології

28-30 березня 2018 року в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка пройшла підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за галуззю знань «Екологія».

Донецький національний університет імені Василя Стуса представили студенти-магістри біологічного факультету Куцевол Аліна Костянтинівна та Франков Сергій Сергійович. Також, вперше за майже 4 роки існування 

університету в м. Вінниця до галузевої конкурсної комісії в якості експерта було запрошено доцента кафедри фізіології та біохімії рослин, кандидата біологічних наук Приседського Юрія Георгійовича.

Галузева конкурсна комісія високо оцінила наукові напрацювання наших студентів та відзначила роботу «Еколого-фауністичний аналіз орнітофауни загальнозоологічного заказника “Сандрацький” в околицях міста Хмільник» Сергія Франкова дипломом переможця Конкурсу ІІІ ступеня!

З радістю вітаємо Сергія Франкова з перемогою та щиро дякуємо Приседському Юрію Георгійовичу та Куцевол Аліні за гідну участь та підтримку позитивного іміджу університету!

Архіви

Приєднуйтеся до нас