Виберіть сторінку

ВІТАННЯ ПЕРЕМОЖНИЦІ!

ВІТАННЯ ПЕРЕМОЖНИЦІ!

Магістрантка спеціальності «Журналістика» Катерина Семивол посіла 2 місце у фіналі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт із галузі знань “Журналістика”

13 квітня у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт із галузі знань “Журналістика”. На конкурс було подано близько 50 робіт молодих науковців з 42 вишів України. З них у фінал – на захист своїх робіт на підсумковій науково-практичній конференції – вийшли 18 найкращих студентів-журналістів з 12 університетів країни. Тож отримане ІІ місце Катерини Семивол є почесним і цілком заслуженим, а її конкурсна робота, присвячена проблематиці медіа-фреймінгу, відзначалася багатьма членами журі як одна з найкращих.

Членами журі стали декани, завідувачі кафедр і провідні фахівці журналістикознавства з одинадцяти університетів України. ДонНУ імені Василя Стуса в поважному журі – галузевій комісії, представляла завідувач кафедри журналістики О.В.Тараненко.

Пишаємося заслуженою перемогою, вітаємо Катерину Семивол, її наукового керівника О.І. Кокорську і весь колектив кафедри журналістики філологічного факультету!

Архіви

Приєднуйтеся до нас