Виберіть сторінку

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія»

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія»

17-20 квітня 2018 року на базі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди» відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія» (Теоретична та прикладна психологія). Наш університет та спеціальність представляли студентки СО «Бакалавр» Мороз Анастасія (3 курс) та Прокопенко Ірина (4 курс). Під час олімпіади наші учасниці успішно пройшли всі ІІІ тури – прикладний, який передбачав розробку емпіричного дослідження; теоретичний, який був спрямований на визначення рівня теоретичних знань; проектний, на якому було представлено та захищено результати власного наукового дослідження зі спеціальності «Психологія».

За результатами олімпіади Анастасія Мороз отримала Диплом за зайняте VІ місце та сертифікат учасника. Грамоту у номінації «Майстер самопрезентації» та сертифікат учасника отримала Ірина Прокопенко. Наукові керівники доцент І. В. Пузь та доцент К. М. Васюк отримали подяки за якісне керівництво студентською науковою роботою та формування наукового потенціалу сучасної молоді у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія».

Вітаємо наших учасників з гідним представленням спеціальності «Психологія» та Донецького національного університету імені Василя Стуса та бажаємо успіхів у подальшому професійному становленні!

Архіви

Приєднуйтеся до нас