Виберіть сторінку

Змагання з міні-футболу

Змагання з міні-футболу

22.04.18 у Центральному парку імені М. Горького на стадіоні МДЮСШ – 1 у рамках Спартакіади ДонНУ серед студентів відбулися змагання з міні-футболу.

Ігри проходили одночасно на трьох полях. У кожній грі було багато захоплюючих і цікавих моментів. Хлопці – молодці: красиво вигравали і з гідністю програвали, адже боротися до останньої секунди, розуміючи, що рівень твоєї команди значно нижчий рівня команди суперника – нелегке завдання. У такі моменти особливо яскраво проявляється сила характеру.

Переможцем наших змагань стала команда економічного факультету.. Призерами змагань – команда історичного факультету, яка посіла друге місце, і команда філологічного факультету, яка посіла третє місце. Четверте місце, за результатами ігор, одержала команда юридичного факультету, п’яте – збірна команда біологічного факультету та ННІ хімії, шосте – команда факультету математики та ІТ, сьоме – команда факультету іноземних мов, восьме – команда фізико-технічного факультету.

Інтрига матчу була в грі історичного та юридичного факультетів. На останніх хвилинах другого тайму гравці історичного факультету мобілізували свої сили і забили поспіль три голи. У результаті, у фіналі, боролися не за третє, а за перше місце!

Звання «Кращий гравець ДонНУ імені Василя Стуса 2018» отримав Носачов Євген, студент економічного факультету. Звання «Кращий воротар ДонНУ імені Василя Стуса 2018» присвоїли Гуменному Вадиму, студенту економічного факультету. Звання «Кращий нападник ДонНУ імені Василя Стуса 2018» завоював Підгаєць Антон, студент філологічного факультету. Звання «Кращий захисник ДонНУ імені Василя Стуса 2018» отримав Пасічник Владислав, студент історичного факультету.

За високий рівень професіоналізму в суддівстві змагань дякуємо студентам економічного факультету Александренку Миколі, Білашу Назарію і Слободянюку Максимові. Від щирого серця вітаємо переможців, призерів та кращих спортсменів університету! Дякуємо всім командам за участь у змаганнях!

Архіви

Приєднуйтеся до нас