Виберіть сторінку

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса в змішаному режимі відбулося перше в новому навчальному році засідання ректорату.

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса в змішаному режимі відбулося перше в новому навчальному році засідання ректорату.

Ректор Стусівського університету Роман Гринюк привітав усіх присутніх, оголосив питання порядку денного, ознайомив членів засідання із планом роботи ректорату на 2021-2022 н.р. та запропонував його затвердити.

Завідувач навчального відділу Оксана Євтухова проінформувала про затвердження графіків навчального процесу на 2021-2022 навчальний рік. Оксана Володимирівна окреслила основні підсумки літньої екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р. та розповіла про виконання навчального навантаження кафедрами ДонНУ імені Василя Стуса в 2020-2021 н.р.

Перший проректор ДонНУ імені Василя Стуса Тетяна Нагорняк поставила завдання перед деканами факультетів та керівниками структурних підрозділів вивчити показники академічної успішності і причини відрахування здобувачів вищої освіти, проаналізувати стан виконання навчального навантаження НПП і КПЕ осіб, які обрані за конкурсом за результатами минулого року та обґрунтованість підстав для надання академічних відпусток здобувачам вищої освіти, зокрема на останньому році навчання всіх рівнів і форм, з’ясувати причини низької успішності за окремими навчальними дисциплінами.   

Декани факультетів та в.о. директора Навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу Анна Осмоловська доповіли про виконання навчального навантаження викладачами і здобувачами вищої освіти та якість навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів.

За результатами оперативної наради у голови Вінницької облдержадміністрації Сергія Борзова, ректор Стусівського університету Роман Гринюк повідомив членам ректорату останні дані щодо епідеміологічного ситуації в області та процесу вакцинації в закладах вищої освіти. Роман Федорович наголосив на необхідності сумлінного та відповідального ставлення до безпеки та якості навчального процесу.  

Роман Гринюк подякував членам ректорату за розуміння, плідну роботу та побажав наснаги і натхнення для втілення в життя нових ідей та амбітних планів.

Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас