Виберіть сторінку

Вітаємо Шань Марію Олексіївну із одержанням Премії імені Ярослава Підстригача для молодих науковців за напрямом «Математика»!

Вітаємо Шань Марію Олексіївну із одержанням Премії  імені Ярослава Підстригача для молодих науковців за напрямом «Математика»!

Вітаємо співробітника факультету математики та інформаційних технологій із одержанням Премії імені Ярослава Підстригача для молодих науковців за напрямом «Математика»!

22-25 травня 2018 року у м. Львів відбулася одна із головних подій механіко-математичного життя в Україні – Міжнародна наукова конференція “Сучасні проблеми механіки та математики”, присвячена 90-річчю від дня народження академіка НАН України Ярослава Степановича Підстригача.

За результатами конференції доповідь асистента кафедри математичного аналізу та диференціальних рівнянь, співробітника НДЧ ДонНУ імені Василя Стуса Шань Марії Олексіївни за напрямом «Математика» була визнана найкращою, та за роботу “Результат усувності для анізотропного рівняння пористого середовища з абсорбційним членом” Шань М.О. була присуджена Премія імені Ярослава Підстригача для молодих науковців.

Щиро вітаємо молодого дослідника, бажаємо наснаги та подальших творчих звершень!

Архіви

Приєднуйтеся до нас