Виберіть сторінку

І Міжнародна науково-практична конференція «Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень»

І Міжнародна науково-практична конференція «Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень»

18 листопада 2022 року в Донецькому національному університеті імені Василя Cтуса відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень». Організатором заходу став факультет інформаційних і прикладних технологій ДонНУ імені Василя Стуса

Конференція відбулася у змішаному форматі. Участь у науковому заході взяли вчені не лише з різних регіонів України, а й дослідники з Польщі, Німеччини, Словаччини, Румунії.

Тематика конференції об’єднала інформаційно-комунікаційну діяльність, кібербезпеку, прикладні інформаційні технології, технології інтернету речей, застосування математичних методів у міждисциплінарних дослідженнях, прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень соціокомунікативних і політичних процесів.

Учасників заходу привітала перший проректор, доктор політичних наук, професор Нагорняк Тетяна Леонтіївна: «Попри війну та тяжкі випробування, які наразі випали на долю українського народу, науковці Донецького національного університету імені Василя Стуса не припиняли й надалі не припинятимуть наукову діяльність».

Під час пленарного засідання учасники презентували свої доповіді та обмінялися думками щодо актуальних проблем прикладних аспектів міждисциплінарних досліджень.

Успішне проведення конференції відбулося завдяки злагодженій роботі організаційного комітету, до якого ввійшли в.о. декана факультету інформаційних і прикладних технологій Оксана Данильчук, заступники декана Оксана Зелінська, Леся Ковальська та Валерія Василенко, а також завідувачі кафедр Наталія Стеблина, Тетяна Нескородєва, Олена Чальцева,  Ольга Анісімова, Олег Вєтров.

У заключній дискусії учасники конференції подякували Збройним силам України та висловили надію щодо проведення наступної конференції у 2023 році у мирній, вільній та незалежній Україні.

Переможемо!

Факультет інформаційних і прикладних технологій

Архіви

Приєднуйтеся до нас