Виберіть сторінку

Міжнародна конференція в Молдові

Міжнародна конференція в Молдові
З 19 по 21 квітня відбулася Міжнародна конференція з математики, інформатики та інформаційних технологій в Бєльському державному університеті ім. Алеку Руссо, Республіка Молдова, де наш університет виступав як співорганізатор, зокрема активну участь брали співробітники факультету математики та інформаційних технологій.
До програмного комітету  входив професор кафедри математичного аналізу і диференціальних рівнянь Сохацький Федір Миколайович (голова секції “Алгебра та її застосування”), а до виконавчого комітету – старший викладач кафедри математичного аналізу і диференціальних рівнянь Шелепало (Крайнічук) Галина Василівна та провідний спеціаліст відділу аспірантури та докторантури Фриз Ірина Василівна. З нашого факультету у конференції взяли участь не лише викладачі та співробітники, але й студенти, а саме студентка 1 курсу спеціальності “Математика” Андреєва Юлія, яка виступила з доповіддю англійською мовою.
Конференція була присвячена видатному вченому в галузі теорії квазігруп Валентину Даниловичу Бєлоусову. Вінницька школа теорії квазігруп під керівництвом Федора Миколайовича Сохацького була представлена на конференції у найбільшому складі.
Усі учасники конференції отримали почесні дипломи, а перемогу у номінації “Найкраща робота” одержали у співавторстві Федір Миколайович Сохацький та Віктор Савчук, аспірант 1 року навчання Львівського ІППММ ім. Я.С.Підстригача НАН України, за успішну доповідь та найкращі результати на тему “Ізоморфізм топологічних лінійних квазігруп”.
Серед учасників, які опублікували матеріали у збірнику тез конференції, є професор кафедри прикладної механіки та комп’ютерних технологій Лосєва Наталія Миколаївна, професор кафедри прикладної механіки та комп’ютерних технологій Пузирьов Володимир Євгенович, доцент кафедри прикладної механіки та комп’ютерних технологій Терменжи Дар’я Євгенівна, доцент кафедри математичного аналізу і диференціальних рівнянь Трофименко Ольга Дмитрівна, старший викладач кафедри прикладної механіки та комп’ютерних технологій Вєтров Олег Станіславович, асистент кафедри математичного аналізу і диференціальних рівнянь Шань Марія Олексіївна та студенти факультету – Курбет Ганна, Нестеренко Тетяна, Дзігора Кирило.

Архіви

Приєднуйтеся до нас