Виберіть сторінку

Газета за 6 годин

Газета за 6 годин

Сьогодні в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулося чергове заняття учасників медіа-школи «VIN-MEDIA». Організатори запропонували головним редакторам районних газет втілити в життя надзвичайно цікаву та креативну ідею – створити «Газету за 6 годин».

Як створити унікальний медіа-продукт розповіла старший викладач кафедри журналістики Донецького національного університету імені Василя Стуса Олена Самойленко. Олена Юріївна поділилася унікальним досвідом колег-журналістів, які організували цікавий флешмоб зі створення ексклюзивного медіа-продукту за 24 години. Також тренер окреслила основні етапи створення газети, закцентувала увагу на важливості мозгового штурму, меседжів для визначеної цільової аудиторії, зазначенні жанру та топових рубрик.

Наступний етап заняття передбачав об’єднання в команди та обговорення назви, контенту, наповнення газети. Три команди під керівництвом менторів Олени Тараненко, Олени Самойленко та Юлії Пачос працювали над створенням унікального медіа-продукту з оригінальною назвою, креативним дизайном та версткою. Учасники медіа-школи жваво дискутували, обговорювали назви газет, наповнення, ділилися своїми враженнями від проекту, писали статті та  верстали газету.

Бажаємо учасникам медіа-школи натхнення, творчої наснаги, гострого пера та реалізації запланованих ідей на шпальтах ексклюзивних газет.

Архіви

Приєднуйтеся до нас