Виберіть сторінку

“Догвілль”

“Догвілль”

Шановні поціновувачі якісних кінострічок!

Раді запросити вас на перегляд знакового фільму “Догвілль” 10 грудня 2018 року о 18.00 в Коворкінг-центрі (головний корпус ДонНУ імені Василя Стуса, 600-річчя,21)!

Кінострічка потрапила до списку 100 найбільш важливих фільмів XXI століття за версією BBC, а також отримала 20 нагород на кінофестивалях і потрапила у 31 номінацію кінопремій.

Показ приурочений до виходу у прокат нової стрічки Ларса фон Трієра “Дім, який побудував Джек”, яку з 6 грудня вже показують в кінотеатрах!

Доґвіль / Dogville
Нідерланди, Данія, Велика Британія, Франція, Фінляндія, Швеція, Німеччина, Італія, Норвегія, 2003 / 178 хв.
драма
Режисер: Ларс фон Трієр
У ролях: Ніколь Кідман, Пол Беттані, Гаррієт Андерссон, Патріша Кларксон, Хлоя Севіньї, Стеллан Скарсгард
– Номінація на «Золоту пальмову гілку», Каннський кінофестиваль, 2003

Юна Грейс втекла від банди гангстерів та знаходить порятунок в маленькому містечку Доґвіль десь в Скелястих горах. Місцеві жителі – один краще іншого – готові її вкрити. А натомість їм зовсім нічого не треба, ну, хіба що допомогти по дому або доглянути за дітьми. Але поступово милий Доґвіль перетворюється для дівчини на тюрму. Вона стає рабинею, її принижують, гвалтують, заковують в кайдани, не забуваючи при цьому про добрі слова. Лицемірство, низькість і підлість обивателів переходять всі межі, і одного разу їм доведеться за це заплатити…

Фільм надано для показу Arthouse Traffic Arthouse Traffic https://www.facebook.com/ArthouseTraffic та запропонований для показу мовою оригінала (англійська, з українськими субтитрами), а це означає що ви зможете почути живий голос і інтонації Ніколь Кідман та поліпшити навички своєї англійської😊

Чекаємо на вас!

Архіви

Приєднуйтеся до нас